Így nehéz lesz – újabb vereség

  • 2018-04-13
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1569 Views

A férfi futsal NB I rájátszásának 4. fordulójában kétgólos vereséget szenvedtünk hazai pályán a Nyírgyulajtól.

FÉRFI FUTSAL NB I, RÁJÁTSZÁS, IV. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–NYÍRGYULAJ KSE 0–2 (0–0)
Elek Gyula Aréna V:
Kovács G., Wittner, Ibriksz
FTC: Vámosi – Safar, Komáromi, Andorka, Horváth B. – Tóth Gy. (k), Szabó Zs., Juhász, Jenei, Dénes, Keresztury, Bencze. Játékos-edző: Safar Tony
NYÍRGYULAJ: Pallai – Angyalos, Sánta, Nagy I., Siska – Opre (k), Szlivcsenko, Klusin, Tóth B., Gömze, Szkorov, Nagy B., Vass O., Faragó. Vezetőedző: Lovas Norbert
G: Faragó (26.), Siska (36.)

 

Fontos mérkőzés várt ránk, hiszen a rájátszás eleje nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Az első két meccsen nem szereztünk pontot, és bár Dunaújvárosban már jobb volt a játék, ott is csak egyet gyűjtöttünk. Nagyon kellett a győzelem.

Már az első percben védenie kellett a vendégek kapusának Andorka Kristóf lövése után, majd Safar Tony szép indítása után Komáromi Péter emelte át Pallai Gábort, de a kaput is. Andorka a tizedik percben már közelebb járt a gólhoz, szépen fordult le a védőjéről, majd kapufát lőtt. A szünet előtt Vámosi Marcell még bemutatott egy nagy védést, egyébként kevés esemény volt az első játékrészben.

A másodikban már több. Rögtön az elején jó helyről jutottunk szabadrúgáshoz, már akkor közel jártunk a gólhoz, a következő támadásban azonban még közelebb, de Keresztury Márton közelről hibázott.
Egy perc múlva javíthatott volna, de távoli okos kísérlete nem talált kaput. Safar Tony bombája már igen, de azt védte Pallai. Egy perccel később kontrázott a Nyírgyulaj, a labda kis szerencsével Faragó Lajos elé került, szép megoldással emelt a kapunkba (0–1).

Növeltük a meglévő nyomást ellenfelünk kapuján Horváth Benedek és Szabó Zsolt kísérlete is ígéretes volt, de mind a két lövést védte a vendégkapus. A 36. percben eldőlt a találkozó, egy felívelést követően a labda Siska Gergő elé pattant, aki hét méterről a bal felsőbe bombázott (0–2).

A végén átálltunk az öt a négyes játékra, ami nem hozott sikert, ráadásul a Nyírgyulaj hatodik faultja után a kisbüntetőt is elrontottuk. Négy forduló után a hozott pontokkal együtt csupán három egységgel állunk az A-csoport utolsó helyén, rádadásul a következő fordulóban szabadnaposak leszünk. Így a középmezőnyért harcolás és a nyugodt végjáték helyett valószínűleg idén is a kiesés ellen kell küzdenünk.

Share:

Vélemény, hozzászólás?