Hoztuk a Paks ellen is a kötelezőt

A női futsal NB II Nyugati csoportjának 10. fordulójában 7–3-ra legyőztük az Atomerőmű SE-t.

NŐI NBII NYUGATI CSOPORT, 10. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – ATOMERŐMŰ SE 7–3 (4–1)
Elek Gyula Aréna, V: Nyekita, Boros, Schrancz

FTC: Móczik – Horváth, Haraszti, Bognár, Bernhardt
Cserék: Káli – Nyéki, Pavlik, Kókány, Kovács
Vezetőedző: Soóky Norbert

ASE: Blesz – Debreczeni, Fritz, Sajabó, Maláti
Cserék: Marosi, Fejes, Trapp, Heitzmann
Vezetőedző: Horváth György

Gólszerzők: Kókány (2), Bernhardt (2), Horváth, Kovács, Bognár illetve Debreceni, Trapp, Sajabó

Lányaink számítottak a találkozó előtt az esélyesnek, hiszen hibátlan mérleg mellett a nullapontos sereghajtót fogadtuk, ezúttal az Elek Gyula Arénában. A találkozó ennek megfelelően indult, nagy fölényben játszottunk és hamar kétgólos előnyre tettünk szert. Horváth Fruzsina kezdte meg a gólok sorát, majd Kókány Regina folytatta (2–0).

Néhányperces gólcsendet követően Kovács Szilvia növelte az előnyünket, majd Bernhardt Bernadett is beköszönt (4–0). Néhány perccel a félidő vége előtt 4–0 volt az eredményjelzőn, amitől kissé hátradőltünk és alábbhagyott a koncentráció, és ellenfelünk többször is veszélyeztett, ami után jött a szépítés, egy szép lövést követően, de így is magabiztos volt az előnyünk a szünetben.

A második félidőt a paksiak kezdték jobban, két figyelmetlenség utána felzárkóztak egy gólra, de mielőtt izgulni kellett volna, jött csapatunk két gólfelelőse, Kókány és Bernhardt, és visszaállt a háromgólos különbség (6–3). A hátralévő időben már jobban figyeltünk a védekezésre is, így több gólt már nem kaptunk, míg elöl Bognár Enikő állította be a végeredményt az utolsó percben (7–3).

Nyolcadik sikerünk sem forgott veszélyben, de jobban kell koncentrálnunk legközelebb az egész mérkőzés folyamán. A következő játéknapon a harmadik helyen álló ELTE-hez látogatunk.

Share: