Horváth Benedek győztes meccsen debütált a válogatottban!

A magyar futsalválogatott 3–1-es győzelmet aratott Norköppingben Svédország ellen. A találkozó két szempontból is történelmi volt, egyrészt a két nemzet először csapott össze egymással, másrészt 18 éves játékosunk, Horváth Benedek debütált címeres mezben!

Horváth ráadásul a kezdőcsapatban kapott lehetőséget, másik játékosunk, Birinyi Balázs a későbbiek folyamán lépett pályára. A mieink a kilencedik percben szerezték meg a vezetést Horváth Norbert révén, a szünet előtt pedig Hajmási Milán növelte az előnyünket.

A második félidőben egy szögletet követően Albert Hiseniről pattant a saját kapujába a labda, a 31. percben pedig Irfan Delimedjac szépített, így kialakult a 3–1-es végeredmény.

Büszkék lehetünk két játékosunkra, Birinyi a harmadik mérkőzését játszotta le a válogatottban, Horváth pedig miután 16 évesen debütált az NB I-ben, most csupán 18 évesen a felnőttválogatott tagja lehetett!

VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Svédország–Magyarország 1–3 (Horváth N. 9., Hajmási 15., Hiseni 26. – öngól, ill. Delimedjac 31.)

ÖSSZEFOGLALÓ

A nemzeti csapat vasárnap Eskilstunában lépett pályára újra Svédország ellen, és szoros meccsen 5–4-es vereséget szenvedett.

ÖSSZEFOGLALÓ

Svédország–Magyarország 5–4

ÚJABB VÁLOGATOTT MECCSEN TÚL KÉT JÁTÉKOSUNK – ÖSSZEFOGLALÓ 🇭🇺A Birinyi Balázzsal és Horváth Benedekkel felálló nemzeti csapatunk a svédek elleni első győzelem után a második meccsen szoros meccsen kapott ki

Közzétette: FTC Futsal – 2017. november 13.

 

Share:

Vélemény, hozzászólás?