Hibátlanul menetelnek fiataljaink

  • 2017-10-10
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 861 Views

Az U17-es és az U20-as csapatunk is megnyerte mindkét meccsét az első két fordulóban, mindkét gárda sikerrel vette a Veszprém és az Aramis jelentette akadályokat. 

Az U20-as csapatunk húzóembere ebben a szezonban is az NB I-es együttes alapembere, Horváth Benedek, aki a Veszprém és az Aramis ellen is duplázott, mellette még Jándék Csaba játszott vissza az első csapatból.

Az első meccsünk szorosabb volt, azon 4–3-ra nyertünk hazai pályán (Kaczor Patrik duplázott még). A második találkozón a hétvégén az Aramis vendégei voltunk, ezúttal gólgazdagabb összecsapáson 10–7-re nyertünk, itt pedig még három duplázónk volt (Fritz Erik, Fehér Dániel és Cséka Krisztofer), Jándék, valamint kapusunk, Fehér Richárd egyszer-egyszer volt eredményes.

A 17 éven aluliak is hibátlanok, miután a Veszprémet 13–3-ra győzték le, az Aramis ellen 6–4-es sikert arattak. U17-eseink közül többen az NB III-as, felnőttbajnokságban edződnek, közülük Rónaszéki Botond már öt gólnál jár két forduló elteltével, Bertalan Márton és Juhász Donát pedig három-három alkalommal volt eredményes.

Az U17-esek első két meccsének gólösszefoglalója: 

Share:

Vélemény, hozzászólás?