Hétgólos győzelmet arattunk Nyírbátorban

  • 2018-09-10
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 2085 Views

A férfi futsal NB II Keleti csoportjának második fordulójában kiütéses győzelmet arattunk Nyírbátorban!

FÉRFI FUTSAL NB II KELETI CSOPORT, 2. FORDULÓ
NYÍRBÁTORI SC–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 2–9 (0–7)
Nyírbátori
Városi Sportcsarnok, V: Belicza, Szelezsán, Boda
NYÍRBÁTOR: Tóth K. – Sustyák, Berecz, Bagi, Balogh P. – Ráti, Balla, Császár, Nagy T. Vezetőedző: Baksa Csaba
FTC:
Tóth Gy. – Bita, Temesi, Szabó Zs., Safar – Bajusz (k), Roni, Apatini, Öreglaki, Jenei, Soltész I., Kecskés. Vezetőedző: Felipe Matos
G.: Nagy T. (23.), Bagi (38.), ill. Bita (2.), Szabó Zs. (2.), Soltész (3.), Öreglaki (4., 7.), Roni (5., 39.), Temesi (13., 37.)

Kiválóan indítottuk a szezont a múlt héten az Újpest ellen, a derbin győzelmet arattunk, így szerettük volna folytatni a jó sorozatot és Nyírbátorból is elhozni a három pontot. Ebben segített minket, hogy Temesi Norbert, Apatini Márk és Soltész István is bevethető volt ezúttal, így bombaerős kerettel vághattunk neki a túrának hétfő délután, egyetlen hiányzónk Cseri Gergő volt.

Álomszerűen kezdtük a mérkőzést, és a szünetig el is döntöttük a találkozót. A 2. percben Bita László góljával szereztük meg a vezetést, majd szinte rögtön növeltük is az előnyünket Szabó Zsolt révén (0–2). Egy perccel később a debütáló Soltész István az első labdaérintéséből gólt szerzett (0–3), majd Öreglaki Norbert is betalált (0–4).

Csupán öt perc telt el, és meg is lőttük az ötödik gólunkat, Roni Ribeiro volt eredményes (0–5)¸ majd Öreglaki növelte az előnyünket (0–6). A 13. percben Temesi Norbert is átesett a tűzkeresztségen, ő is megszerezte első találatát a szezonban (0–7).

A második játékrészt már nem kezdtük ennyire jól, Nagy Tamás révén szépített ellenfelünk (1–7). A további gólparádé elmaradt, Temesi és Roni újra betalált, majd a találkozó végén ellenfelünk még szerzett egy szépítő gólt, de így is sima, 9–2-es győzelmet arattunk!

Folytatás pénteken az MVFC-Berettyóújfalu II ellen, hazai pályán, az Elek Gyula Arénában, 21 órától!

Share: