Hatgólos győzelem, beértük a listavezetőt

  • 2017-11-01
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1205 Views

Ismét magabiztos sikert aratott NB III-as csapatunk, amely 6–0-ra nyert a Szent István SE otthonában. Bár az első félidőben még döcögött a játék, a második játékrészben eldöntöttük a találkozót, ráadásul a remek kapusteljesítménynek köszönhetően kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést.

Nehéz körülményekkel kellett megküzdenünk, mivel a találkozó az eredetileg tervezetthez képest fél órát csúszott, így nem volt elég idő a bemelegítésre, ráadásul nagyon ragadt a pálya, és a labda sem volt az igazi… Ez rányomta a bélyegét a játékunkra, és bár Rónaszéki Botond egy szép góllal megszerezte a vezetést a negyedik percben (0–1), de a szünetig nem tudtuk növelni előnyünket.

A második félidő első percében hatoshoz jutottunk, Rónaszéki pedig a jobb felső sarokba lőtte a labdát (0–2). Ezt követően már jöttek a gólok, három perccel később duplázó házi gólkirályunk volt önzetlen, Fehér Dánielt hozta kihagyhatatlan helyzetbe (0–3), majd Juhász Donát talált be (0–4).

A 27. percben összejött a triplázás Rónaszékinek (0–5), majd a találkozó vége előtt Fritz Erik lőtt az üres kapuba, miután ellenfelünk elvesztette a labdát, beállítva ezzel a hatgólos győzelmet. Meg kell említeni azt is, hogy az első csapatból visszajátszó, nagyszerűen védő Laucsek Csaba sokat hozzátett ahhoz, hogy kapott gól nélkül lehozzuk a meccset.

Sikerünkkel beértük pontszámban a listavezető Városgazdát, és a TF SE II-vel holtversenyben (rosszabb gólkülönbségünk miatt a harmadik helyen) állunk a tabella élén. Folytatás jövő hét kedden, a La Escuela ellen, hazai pályán.

Összefoglaló:

FÉRFI FUTSAL NB III, 6. FORDULÓ
SZENT ISTVÁN SE–FTC FUTSAL II 0–6 (0–1)
Építők Sportcsarnok, 50 néző. V: Antal, Pintér G., Schranz
SZENT ISTVÁN: Fodor – Sziládi, Szerdai, Barizs, Ebedli – Bocs (k), Laczkó, Hajdi
FTC: Laucsek – Fehér D., Csóh, Rónaszéki, Hegyi – Fritz, Juhász, Misley
G: Rónaszéki (4., 21., 27. – a másodikat büntetőből), Fehér D. (24.), Juhász (26.), Fritz (40.)

Share:

Vélemény, hozzászólás?