Hat perc jó játék nem volt elég a Dunaferr ellen

  • 2017-12-15
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 797 Views

Nem hétköznapi meccs volt a Dunaferr elleni, hiszen amellett, hogy az M4 Sport élőben közvetítette, még a reggeli sportműsorába is meghívást kaptunk. A rangadóra jól felkészült ellenfelünk, és uralta is a találkozót annak ellenére, hogy a harmadik percben még mi szereztük meg a vezetést egy átlövés után Komáromi Péter révén (0–1).

Az első félidő végéig azonban elhúzott a hazai csapat, Fekete Róbert duplája után Varga Csaba és Gorjánácz Márió is betalált a szünet előtt, így 4–1-es előnnyel vonult a szünetre.

A második félidőt jól kezdtük, egy szép támadás végén Keresztury Márton passzát Birinyi Balázs vágta be (2–4), majd egy perccel később egy remek szabadrúgás-kombinációból Lak Imre révén még közelebb kerültünk ellenfelünkhöz (3–4).

Ezt követően megvolt az esélyünk az egyenlítésre, de nem tudtuk gólra váltani két helyzetünket, Varga viszont újra betalált (3–5), majd Pál Patrik egy remekbeszabott találattal eldöntötte a találkozót (3–6).

Az utolsó nyolc percre átálltunk öt a négyes játékra, ez pedig ezúttal nem hozott eredményt, hanem újabb két gólt kaptunk belőle, Hosszú Ádám és Horváth Norbert növelte a hazaiak előnyét, beállítva a 8–3-as végeredményt.

A találkozó után Safar Tony elmondta, a második félidő elején hat percig játszottuk azt a futsalt, amivel meg lehetett volna fogni ellenfelünket, de ez most nem volt elég egy erős, jól játszó Dunaferr ellen, amely megérdemelt győzelmet aratott.

A találkozó teljes felvételét ide kattintva lehet megtekinteni!

FÉRFI FUTSAL NB I, 11. FORDULÓ
DUNAFERR DUE RENALPIN FC–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 8–3 (4–1)

DUNAFERR: Cseresnyés – Horváth N., Németh P., Fekete, Hosszú – Krokovics (k), Schranz, Fridrich, Boldizsár, Pál, Gorjánácz, Varga Cs., Csányi. Vezetőedző: Takó Csaba
FTC:
Vámosi – Komáromi, Birinyi, Andorka, Horváth B. – Sikur (k), Safar, Karacs, Juhász, Jándék, Dénes, Keresztury, Lak, Vattamány. Játékos-edző: Safar Tony
G:
Fekete (9., 14.), Varga Cs. (17., 26.), Gorjánácz (18.), Pál (29.), Hosszú (35.), Horváth N. (37.), ill. Komáromi (3.), Birinyi (22.), Lak (23.)

Share:

Vélemény, hozzászólás?