HÁROMSZOR IS VEZETTÜNK, DE VÉGÜL VERESÉGET SZENVEDTÜNK

Férfi futsalcsapatunk vereséget szenvedett a Rubeola FC vendégeként.

A sereghajtó Csömör otthonába látogattunk, de nem várt ránk könnyű mérkőzés. A legutóbb szoros meccsen kaptunk ki a közvetlen rivális Nyírgyulaj otthonában, és bár ellenfelünknek még csak egy győzelme volt, az is hét fordulóval ezelőtt, a Rubeola legutóbb bravúros döntetlent játszott a Dunaferrel, és a játékoskerete alapján sokkal feljebb is lehetnének a tabellán.

A negyedik percben Rábold Richárd révén szereztünk vezetést, majd Fischer Zsigmond góljával egyenlítettek a hazaiak. Öreglaki Norbert újabb vezető-találatára Józsa Tamás válaszolt. Ezután Bognár Bence gólja kellett ahhoz, hogy 3-2-es előnyről várhassuk a második félidőt.

Ezt követően azonban Érsek Róbert, Horváth Norbert és újra Fischer egymás után betalált, erre pedig csak Büki Baltazár tudott válaszolni a részünkről, így 5-4-es vereséget szenvedtünk.

FÉRFI FUTSAL NB I, 10. FORDULÓ
RUBEOLA FC CSÖMÖR – FTC-FISHER KLÍMA 5-4 (2-3)
RUBEOLA: 
Varsányi Á. – Nehéz, Dauner, Milavecz, Józsa – Horváth N., Érsek, Viz, Oswald, Fischer
FTC: 
Tóth Gy. – Büki, Rábold, Cseri, Bognár B. – Bajusz (k), Gellérfi, Öreglaki, Fekete, Hosszú, Gergály, Fülöp, Lőrincz, Jenei 
Gól: 
Fischer (13., 33.), Józsa (16.), Érsek (24.), Horváth N. (32.), ill. Rábold (4.), Öreglaki (13.), Bognár B. (20.), Büki (38.)

Share: