Háromgólos győzelem a rangadón!

  • 2018-10-06
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 2014 Views

NŐI FUTSAL NB II NYUGATI CSOPORT, 4. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–ELTE BEAC 3–0 (1–0)
FTC Faház V:
Molnár P., Páldi, Kovács P.
FTC:
Móczik – Kókány, Bognár E., Kovács Sz., Balázs – Horváth F., Orosz K., Pavlik, Haraszti, Kerekes, Bernhardt. Vezetőedző: Soóky Norbert
ELTE:
Szabó A. – Baksai, Nagy N., Juhász A., Horváth E. – Szőlős, Helly, Vida, Lovas, Nyéki. Vezetőedző: Soltész Levente
G:
Kókány (6.), Horváth F. (34.), Kerekes (37.)

Külön pikantériája volt a találkozónak, hiszen a meccskeretből négy játékosunknak is van kötödése az ellenfélhez, Móczik Alexandra és Pavlik Júlia az ELTE MEFOB-keretének tagja, Kókány Regina és Kovács Szilvia pedig az egyetemi csapat korábbi játékosa. A mérkőzésre szép számú szurkolótábor érkezett ki.

Jól kezdtük a mérkőzést, több nagy helyzetet is kialakítottunk, ám az első gólig a hatodik percig kellett várni, Haraszti Fanni kiváló keresztpasszát Kókány pörgette fel a rövid felsőbe (1–0). Horváth Fruzsina nagyszerűen irányította a csapatot, a félidő végén azonban nem ő, hanem Orosz Katalin adott álompasszt Bognár Enikőnek, aki szépen passzolta el a kapus mellett a labdát, ám a vendégek játékosa ki tudta vágni a gólvonalról a labdát.

A második félidőre feljavult az ELTE, Móczik több bravúrt is bemutatott, tartotta az előnyünket. Bár ebben a szakaszban ellenfelünk járt közelebb a gólhoz, mi szereztük a következő találatot is, Bognár keresztpasszát Horváth gyötörte be a kapuba (2–0).

A 37. percben végleg eldöntöttük a találkozót, egészen üreskapus helyzetig játszottuk a támadásunkat, Pavlik Júlia önzetlen passzát követően az egész meccsen nagy szívvel játszó Kerekes Eszter volt eredményes – nagyon megérdemelte a gólt (3–0)!

A végén még átállt az öt a négyes játékra az ELTE, de nem tudott szépíteni. Győzelmünkkel továbbra is százszázalékosak vagyunk, és vezetjük az NB II Nyugati csoportját!

Share: