Három perc alatt eldöntöttük – szép játék, győzelem

  • 2019-01-11
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 785 Views

A férfi futsal NB II 17. fordulójában 5–2-re legyőztük a Gyöngyöst hazai pályán, ezzel újabb nagy lépést tettünk az alapszakasz-győzelem felé!

FÉRFI FUTSAL NB II KELETI CSOPORT, 17. FORDULÓ
FTC  FUTSAL-FISHER KLÍMA–ENERGIA SC GYÖNGYÖS 5–2 (3–0)
Elek Gyula Aréna V:
Czene-Joó, Leél-Őssy, Surin
FTC: Tóth Gy. – Bita, Öreglaki, Roni, Cseri – Bajusz (k), Csanády, Soltész, Safar, Temesi, Jenei. Vezetőedző: Felipe Matos
GYÖNGYÖS: Balogh Zs. – Bartha, Sári, Csoszánszki, Marosi – Halász, Timon, Berkes, Fülöp, Bencsik
G: Öreglaki (1., 3.), Roni (2.), Temesi (27.), Safar (38.), ill. Fülöp (28.), Csoszánszki (38.)

Az első helyezett az ötödik ellen, avagy a góllövőlista két éllovasának párharca volt. Utóbbi első helyezettjének, Öreglaki Norbertnek egyetlenegy perc kellett, hogy megszerezze a találkozó első gólját, amit egy perccel később Roni Ribeiro növelt (2–0).

Aztán megint csak egy perc kellett ahhoz, hogy Öreglaki ismét eredményes legyen – három perc, három gól, ilyen folytatást is vártunk (3–0)! Nem folytatódott azonban a gólzápor, a szünetig már nem esett újabb találat, ki kell azonban emelni a gólszerzőkön kívül Bita Lászlót, aki nagyszerűen játszott ma!

Soltész Istvánnak több ziccere volt, ezúttal azonban elkerülte a szerencse, pedig nem választott rossz megoldásokat. Temesi Norbert sem, aki a 27. percben előbb a kapufát találta el, majd amikor újra elé került a labda, már nem hibázott (4–0).

Egy perccel később Fülöp Benjámin révén szépített a Gyöngyös (4–1), majd átállt az öt a négyes játékra – kevés sikerrel. Megtettük mi is ugyanezt – több eredménnyel! A 38. percben Safar Tony szezonbeli első góljával eldöntötte a találkozót, amelynek 5–2-es végeredményét nem sokkal később Csoszánszki Dávid állította be, így a góllövőlistán második helyezett, ma halványabban játszó futsalos is eredményes tudott lenni.

Az idény egyik legjobb játékával, szép győzelemmel kezdtük 2019-et!

Share: