HÁROM FORDULÓVAL A VÉGE ELŐTT – BAJNOKCSAPAT!

Férfi futsalcsapatunk három fordulóval a bajnokság vége előtt megszerezte a bajnoki címet!

A találkozó előtt lehetett tudni, hogy ha nyerünk, biztosan bajnokok vagyunk, de az is elég lehetett volna hozzá, ha a Kecskemét nem nyer a Gyöngyös otthonában. Riválisunk nem tette meg ezt a szívességet, győzött, így nekünk is szükségünk volt a három pontra.

Az első félidő gól nélkül ért véget, igazán nagy ziccer egyik oldalon sem alakult ki, mindig odaért egy védő lába, vagy a kapusok védtek nagyszerűen, a mieinknél Tóth Gyula is több alkalommal mentett végtelenül higgadtan, így 0-0 volt az eredményjelzőn a szünetben.

A második játékrész is sokáig gól nélkül ment le, az első találat előtt azonban több volt az izgalom, mint az első félidőben. A 30. percben ugyanis Szabó Zsoltot kiállították második sárga lappal, így két percet emberhátrányban kellett védekeznünk, amiből Kecskés István került ziccerbe, de kihagyta az üres kapus helyzetet.

Két perccel később pedig megszereztük a vezetést! Egy keresztbe ívelt labdát a válogatottban három napja bemutatkozó Soltész István bombázott kapásból keresztbe, a labda már Jenei Krisztiánról is a kapuba pattant volna, de végül Temesi Norbert lett a gólszerző (1-0).

Két perccel később újabb piros lap villant, ezúttal a másik oldalon, Bánfalvi Balázs is összeszedte a második sárgáját, így újabb két perccel közelebb kerültünk a bajnoki címhez. A hátralévő percek azonban sok nehézséget tartogattak még, Kecskés elrontott még egy ziccert, majd ő és Héger Attila is óriási kapufát lőtt.

Az eredmény már nem változott, ezzel pedig három fordulóval a vége előtt megtartottuk a tízpontos előnyünket, azaz MEGNYERTÜK AZ NB II KELETI CSOPORTJÁT, BAJNOKOK LETTÜNK!

FÉRFI FUTSAL NB II, KELETI CSOPORT, FELSŐHÁZ, 7. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – KARTAL SE 1-0 (0-0)
Elek Gyula Aréna V: Hartung, Szabó, Sipos
FTC: Tóth – Temesi, Cseri, Roni, Soltész I. – Bajusz (k), Könczey B., Bederna, Szabó Zs., Dávid, Bertalan, Soóky, Jenei. Vezetőedző: Felipe Matos
KARTAL: Somogyi – Barabás, Kecskés, Barta, Bánfalvi – Tajti (k), Gerebenics, Gregus, Sós, Héger, Vincze, Rajz. Vezetőedző: Simon Péter
Gól: Temesi (32.)
Piros: Szabó Zs. (30.), ill. Bánfalvi (34.)

Share: