Győzelmekkel indította az évet második csapatunk

Az NB III budapesti régiójában szereplő második csapatunk számára is megkezdődött a bajnokság. A tavaszi szakaszt két győzelemmel kezdte a főként U20-asainkból és U17-eseinkből álló gárda. 

Az első mérkőzésen várt ránk a nehezebb feladat, hiszen a bajnokság nyitányán idegenben is szoros meccset játszottunk a Hidegkúti SC-vel, ráadásul nem tudtunk teljes kerettel nekivágni a találkozónak. A mérkőzést azonban jól kezdtük, Fehér Dániel már a második percben betalált, majd a 19. percben újra eredményes volt (2–0). A félidő vége előtt még szépíteni tudtak a vendégek Juhász Csongor találatával (2–1).

A szünetben rendeztük a sorainkat és a 27. percben egy szerencsés találattal, Braun Dániel öngóljával növeltük az előnyünket (3–1). A Hidegkút rohamozott még, hogy közelebb tudjon kerülni, ám házi gólkirályunk, Rónaszéki Botond a 39. percben eldöntötte a találkozót, Juhász újabb találata már csak a szépítésre volt jó, 4–2-re nyertünk.

A másik találkozónak épp fordított előjelekkel vágtunk neki, hiszen az ősszel könnyedén nyertünk a Budapest Police SE ellen, amely ezúttal erősebb összeállításban lépett pályára. Ennek ellenére nagyszerűen kezdtük a találkozót, előbb Hegyi Áron lőtt fordulásból a hazai kapuba, majd Kántor Barnabás emelte át az ellenfél kapusát (0–2). Az ötödik percben Csóh Patrik találatának köszönhetően már háromgólos volt az előnyünk, majd a szünet előtt még szépített Bodnár Richárd (1–3).

A kapott gól utáni rövid időszakban forgott egyedül veszélyben a sikerünk, de Rónaszéki a 23. percben eldöntötte a találkozót (1–4). A hátralévő időben számolatlanul dolgoztuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de hol a kapus védett nagyot, hol mi hibáztunk. Így is tudtunk azonban még három gólt szerezni, Fritz Erik és Bertalan Márton is betalált, Hegyi pedig duplázni tudott, így végül könnyedén, 7–1-re nyertünk a Csömörön megrendezett találkozón.

FÉRFI FUTSAL NB III
10. FORDULÓ
FTC FUTSAL II.–HIDEGKÚTI SC 4–2 (2–1)
Kerék Utcai 
Általános Iskola. V: Török, Grünvald, Dobó
FTC: Fehér R. – Hegyi, Fehér D., Csóh, Frizt – Rónaszéki, Juhász D., Horváth Á.
HIDEGKÚT: Fehér Gy. – Kövesi, Csóka, Hegedűs, Zsoldos – Kovács B., Nagy T., Juhász Cs., Soós, Katona, Braun, Apjok
G: Fehér D. (2., 19.) Braun (27., öngól), Rónaszéki (39.), ill. Juhász Cs. (20., 40.)

11. FORDULÓ
BUDAPEST POLICE SE–FTC FUTSAL II. 1–7 (1–3)
Csömöri 
Sportcsarnok. V: Antal, Gyana, Krix
POLICE: Posta – Friss, Tánczos, Bodnár, Varga B. – Takács L., Szűcs, Szappanos, Vértessy
FTC: Fehér R. – Hegyi, Fehér D., Fritz, Kántor – Csóh, Rónaszéki, Bertalan, H. Zováthi
G: Bodnár (18.), ill. Hegyi (1., 34.), Kántor (3.), Csóh (5.), Rónaszéki (23.), Fritz (28.), Bertalan (36.)

 

Share:

Vélemény, hozzászólás?