Győzelem Szolnokon, jöhet a Debrecen elleni „döntő”!

NŐI NBII RÁJÁTSZÁS, 7. FORDULÓ
SZOLNOK FANATIC SE – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 2-4 (2-3)
Kunhegyes, V: Erdélyi, Kóródi, Zsákai

Szolnok: Farkas – Nagy, Urbán, Nagy D., Novák
Cserék: Pintér, Vágó, Balog
Vezetőedző: Csörghe Tamás

FTC: Móczik – Gruber, Kovács, Bernhardt Be., Bognár
Cserék: Haraszti, Patocskai, Pavlik
Vezetőedző: Soóky Norbert

Gólszerzők: Haraszti, Bernhardt (2), Kovács

Rangadó várt lányainkra a Szolnok vendégeként. Ellenfelünk is versenyben volt a bajnoki címért, hiszen csak három pontra volt a két éllovastól. Ennek megfelelően a hazaiak is elszántak küzdöttek, de csapatunk higgadtan és szervezetten játszott, és hamar meg is lett az eredménye. Haraszti első labdaérintéséből gólt szerzett a negyedik percben egy távoli lövést követően. 0-1 A gól után is maradtunk lendületben, de ellenfelünk kontráiban is benne volt a veszély, így Mócziknak több bravúrt kellett bemutatnia, de volt, hogy a kapufa mentett. A nehéz percek után egy gyönyörű kontrából tovább növeltük az előnyt. Gruber egy labdaszerzést követően Bognárt indította, aki remekül tálalt Bernhardt elé, aki közelről nem hibázott. 0-2 Úgy tűnt, simább mérkőzés lehet, de a hajrára ellenfelünk sokadik helyzetéből gólt szerzett, így egyre csökkent az előnyünk.1-2 Szerencsére gólra góllal válaszoltunk, és rögtön visszaállítottuk a két gólos különbséget. Gruber felpasszát Bernhardt sarkazta váratlanul a hazai kapuba. 1-3 A góloknak szünetig még nem volt vége. Sajnos néhány másodperccel a vége előtt ismét szépített a vendéglátó, így csak egy gól volt az előnyünk a pihenőre. 2-3

A fordulás után ellenfelünk próbált támadni az egyenlítésért, de nem nagyon tudtak eljutni a kapunkig, remekül védekeztünk. Ahogy telt az idő, egyre több lehetőségünk akadt a gólszerzésre, amiből egyet sikerült kihasználni. Bernhardt kapott egy remek felpasszt, amit mesterien készített vissza Kovácsnak, aki a léc alá bombázott. 2-4 A Szolnok a két gólos hátrány tudatában végkép kitámadt, így kontrákból újabb ziccerink akadtak, de nem tudtunk betalálni, de győzelmünk így sem forgott veszélyben.

Lányaink nagyot küzdöttek, és megérdemelten nyertek egy jó csapat ellen, igen erős ellenszélben. A három pont begyűjtését követően jöhet az utolsó, sorsdöntő összecsapás a DEAC ellen, jövő vasárnap, ahol a győztes megnyeri az NBII-t, és jövőre az első osztályban folytathatja.

Share: