Győzelem az első hazai bajnokin is

Első hazai bajnokiját is megnyerte női csapatunk a női futsal NBII nyugati csoportjában.

NŐI FUTSAL NBII NYUGATI CSOPORT 2. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – PILISCSABAI AFC 5-2 (2-1)
Népliget V: Bodor, Malik, Dévényi

FTC: Móczik – Horváth, Haraszti, Tagyi, Bernhardt
Cserék: Kál – Orosz, Gyenes, Kókány, Pavlik, Drexler, Nyéki, Kovács
Vezetőedző: Soóky Norbert

PAFC: Kiss – Horváth, Pintér, Eigner, Bankó
Cserék: Simon, Maries, Hajdú, Zalavári

Gólszerzők: Bernhardt (2), Kovács, Kókány, Orosz illetve Bankó, Simon

Az első, törökbálinti bajnokit követően először lépett pályára hazai környezetben női csapatunk. Az ellenfél a Piliscsaba volt, amely szintén győzelemmel kezdett, igaz, ennek ellenére a mieink számítottak az esélyesnek.

A találkozó elejétől fogva irányítottuk a mérkőzést, a vendégek csak kontrákkal próbálkoztak. A játék az előző hetihez képest akadozó volt, így a játékrész közepéig kellett várni az első találatra, amelyet Bernhardt szerzett. A vezetés nem tartott sokáig, egy veszélyes piliscsabai kontrából érkezett az egyenlítés. A kapott gól után a lányok támadtak tovább, és egy szép kombináció végén ismét Bernhardt szerezte meg a vezetést. Az eredmény a szünetig már nem változott.

Soóky mester a szünetben felrázta a társaságot, így a fordulás után jobb játékot sikerült nyújtani. Kovács bombázott a bal felső sarokba, de az öröm nem tartott sokáig, mert egy figyelmetlenséget követően szépített az ellenfél. A találat szerencsére nem fogta meg a lányokat, és rohamoztak tovább. A találkozó a hajrá előtt eldőlt. Kókány szerzett egy labdát az ellenfél térfelén, amit a bal alsóba lőtt, majd nem sokkal később Orosz is beköszönt, így a találkozó véghajrájában már nem kellett izgulni.

Ezen a délutánon nem sikerült a legjobb teljesítményt nyújtani, de a győzelem egy percig sem forgott veszélyben, így két forduló után hibátlanok vagyunk.

Share: