Győzelem a szezonzáron, veretlenül lettünk bajnokok!

Második csapatunk megnyerte az utolsó mérkőzését is, ezzel veretlenül nyerte meg a bajnoki címet!

Már a találkozó előtt biztos volt az aranyérmünk, de fontosnak tartottuk, hogy megtartsuk a veretlenségünket. Kiélezett volt a találkozó eleje, sokáig nem született gól, a 7. percben azonban megszereztük a vezetést, Soóky Norbert talált be (1-0). Játékos-edzőnk egy perccel később nagyszerűen tálalt Kaczor Patrik elé, aki nem hibázott (2-0).

A 10. percben egy szögletfigurát követően Ughy Márk révén szépített ellenfelünk (2-1). Ekkor volt talán a legszorosabb a találkozó, de a szünet előtt újra kétgólos lett az előnyünk, Gendur Gábor és Könczey Balázs összjátékát követően Kántor Barnabás talált be (3-1).

A második félidőben már hamarabb megszületett az első gólunk, Soltész István bombázott a jobb felső sarokba (4-1), majd egy szögletfigurát követően ismét Kántor volt eredményes (5-1). Ezzel gyakorlatilag eldőlt a találkozó, de a gyönyörű gólok még csak ezután jöttek.

Könczey Balázs parádésan bökte át a Városgazda kapusát, még az ellenfelek is megdícsérték a találatot (6-1)! Ezt követően szépítettek a vendégek Szabó László révén (6-2), de Soltész újabb bombagólt lőtt, kétkapufás találatának köszönhetően ő is duplázni tudott (7-2). A 7-3-as végeredményt Pásztor Benedek állította be, így végül magabiztos sikerrel zártuk a szezont.

Együttesünk hétpontos előnnyel nyerte meg a harmadosztály budapesti 1-es csoportját. Legeredményesebb játékosunk a 21 találatig jutó játékos-edzőnk, Soóky Norbert volt, akit a 18 gólos Könczey Zsolt és a 15 találatig jutó Labundy Máté követett.

Gratulálunk, szép volt, fiúk!

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI 1. CSOPORT, 18. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – VÁROSGAZDA 7-3 (3-1)
FTC: 
Kovács Á. – Soóky N., Kaczor, Könczey Zs., Soltész I. –  Németh M. (k), Kántor, Gendur, Tarnai, Könczey B., Soóky D. Játékos-edző: Soóky Norbert
VÁROSGAZDA: Tövisháti – Csapó, Hazenauer, Molnár G., Ughy – Vaszkó (k), Pásztor, Kovács A., Szabó L., Molnár.
Gól: Soóky N. (7.), Kaczor (8.), Kántor (18., 23.), Soltész I. (22., 38.), Könczey B. (33.), ill. Ughy (10.), Szabó L. (35.), Pásztor (39.)

Share: