Gyenge kezdés, majd sima győzelem

Második csapatunk gyorsan kijavította múlt heti vereségét, bár az NB III-ban szereplő gárdánk gyengén kezdte Romhány II elleni találkozót, végül sima győzelmet aratott.

Ezúttal U17-eseink nélkül álltunk fel, így házi gólkirályunk, Rónaszéki Botond is hiányzott. Lehet, hogy ez volt a probléma, mert sokáig nem tudtuk bevenni ellenfelünk kapuját. Ráadásul a csoport góllövőlistáját vezető Varga László már a második percben eredményes volt (0–1).

Egészen az első félidő végéig kellett várnunk az első góljainkra, ekkor két legrutinosabb játékosunk villant. Előbb Kántor Barnabás gólpasszából volt eredményes Jándék Csaba (1–1), majd Kántor verte meg egy az egyben a védőjét és lőtt távolról a kapuba (2–1).

Az első góloktól végre megnyugodtunk és elkezdtük a további találatok gyártását. Hegyi Áron és Kaczor Patrik is sokat lőtt az első félidőben, a második játékrész elején azonban sikerrel jártak (4–1). Bár Varga erre még válaszolt (4–2), Fehér Dániel és Kaczor újabb góljával már négygólos volt az előnyünk (6–2).

A 34. percben Boros Ádám szépített (6–3), aztán Perepalica Kirill a sokadik helyzetét már gólra váltotta (7–3). A végén átálltunk az öt a négyes játékra, gyakoroltuk az emberelőnyös támadást. Ennek köszönhetően Kaczor még kétszer betalált, így mesternégyessel fejezte be a találkozót, Szemerics Dávid gólja már csak a szépítésre volt jó, 9–4-re győztünk és tartjuk a harmadik helyünket a tabellán.

FÉRFI FUTSAL NB III, 13. FORDULÓ
FTC FUTSAL II.–ROMHÁNY II 9–4 (2–1)
Kerék utcai
Általános Iskola. V: Gyana, Landeszmann, Agócs
FTC: Fehér R. – Fehér D., Kaczor, Fritz, Hegyi – Juhász, Jándék, Kántor Perepelica. Vezetőedző: Nagy Attila Zoltán
ROMHÁNY: Kupeczki – Boros Á., Varga L., Boros M., Csirinyi – Kovács A., Király, Szemerics
G: Jándék (17.), Kántor (19.), Hegyi (22.), Kaczor (24., 31., 37., 39.), Fehér D. (28.), Perepelica (36.), ill. Varga L. (2., 25.), Boros Á. (34.), Szemerics (39.)

Share:

Vélemény, hozzászólás?