Fordított és javított NB III-as csapatunk

A 3. fordulóban elszenvedett vereség után visszatért a győzelem útjára második csapatunk, amely 6–4-re győzőtt a Romhány II ellen az NB III-ban.

Hivatalosan idegenben léptünk pályára, de a Romhány ugyanúgy a Kerék utcában játssza hazai bajnokijait, mint mi, ezért nem volt ismeretlen a terep. A találkozó elején mégis úgy tűnt, mintha az lenne, sorra dolgoztuk ki a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket, de nem tudtuk bevenni ellenfelünk kapuját.

Megtette helyettünk a gólszerzést ellenfelünk, Varga László három zicceréből kettőt kihasznált az első 12 percben (2–0). Ezt követően kezdtük összeszedni magunkat, Rónaszéki Botond szépített (2–1), ám Benkő Gábor újra kétgólosra növelte a hazaiak előnyét (3–1). A 20. percben ismét Rónaszéki talált be (3–2), de Vargának erre is volt még egy válasza a szünet előtt (4–2).

Éreztük, jobb helyzetkihasználásra lesz szükség a három ponthoz, és ezt tettekkel is bizonyítottuk, a második félidő már a mienk volt, csak mi szereztünk gólt ebben a játékrészben. Előbb Fehér Dániel hozta közelebb a mieinket (4–3), majd még szintén a 27. percben egy jogosan megítélt büntetőt értékesített Kántor Barnabás (4–4).

Az egyenlítés után megnyugodtunk, és sikerült eldöntenünk a találkozót. A 34. percben Hegyi Áron már a vezetést szerezte meg (4–5), Rónaszéki pedig nem sokkal a vége előtt harmadszor is eredményes tudott lenni, beállítva ezzel a 6–4-es végeredményt.

A bajnokság jövő kedden folytatódik az NB III-ban, akkor hazai pályán a Rákospalotai Reactor ellen lépünk pályára.

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI CSOPORT, 4. FORDULÓ
ROMHÁNY II.–FTC FUTSAL II. 4–6 (4–2)
Budapest, Kerék Utcai Általános Iskola, 50 néző. V: Antal, Märcz, Schranz
ROMHÁNY:
Kupeczki – Benkő, Boros Á., Nemes, Varga L. – Tóth-Katona, Hoffmann, Boros M., Vécsei
FTC:
 Fehér R. – Hegyi, Fehér D., Rónaszéki, Cséka – Kántor, Papajcsik, Juhász
G: Varga L. (6., 12., 20.), Benkő (17.), ill. Rónaszéki (13., 20., 37.), Fehér D. (27.) Kántor (27. – büntetőből), Hegyi (34.)

Share:

Vélemény, hozzászólás?