Fordítás után újabb győzelem!

  • 2018-10-08
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1336 Views

Kétgólos hátrányból fordítva nyertünk Gyöngyösön a futsal NB II Keleti csoportjának 6. fordulójában, így továbbra is százszázalékosan vezetjük a csoportunkat.

FÉRFI FUTSAL NB II KELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ
ENERGIA SC GYÖNGYÖS – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 2-4 (2-3)
Gyöngyösi Sportcsarnok V:
Szabó F., Takács I., Forgács K.
GYÖNGYÖS: Iváncsik – Sári, Gulyás, Csoszánszki, Marosi – Bartha, Géczki, Bencsik, Fülöp, Farkas D.
FTC: Tóth Gy. – Öreglaki, Roni, Safar, Temesi – Haála (k), Csanády, Bita, Soltész I., Szabó Zs., Cseri, Apatini, Kecskés, Jenei. Vezetőedző: Felipe Matos
Gól: Csoszánszki (3.), Marosi (7.), ill. Roni (10., 17.), Temesi (12.), Öreglaki (40.)

Felipe Matos a partvonal mellé, Szabó Zsolt, Soltész István és Temesi Norbert pedig a pályára tért vissza a hiányzók közül, így igencsak bő kerettel vágtunk neki a gyöngyösi útnak hétfő délután. Az eltiltott Bajusz Szabolcs azonban nem játszhatott, így most először nem ő volt Tóth Gyula kapuspárja egy bajnoki mérkőzésen, hanem a keretben debütáló Haála Kada.

Rosszul kezdődött számunkra a találkozó, hiszen a hazaiak legjobbja, Csoszánszki Dávid már a harmadik percben bombagólt lőtt (1-0). A hetedik percben ráadásul újabb gólt szerzett a Gyöngyös, Cseri Gergő pechesen veszített labdát, Marosi János mehetett egy az egyben Tóth Gyulára, és nem hibázott (2-0).

Nem estünk azonban össze, Roni hamar javított, ezúttal ő szerzett labdát és vitte rá Iváncsik Norbertre, majd a hazaiak kapusa mellett a kapuba tekert (2-1). Két perccel később a találkozó legszebb akciójával egyenlítettünk, egyérintős passzokkal hoztuk fel a labdát, majd Temesi Norbert volt eredményes (2-2). A 16. percben kiállították Marosi Jánost, mi pedig az emberelőnynek köszönhetően az egyenlítéssel nem elégedtünk meg, és még a szünet előtt megszereztük a vezetést Roni révén (3-2).

A második félidőben kevesebb volt az izgalom, főként mezőnyjáték folyt. A Gyöngyös igyekezett egyenlíteni, de nem sikerült betalálnia, ahogy nekünk sem sikerült sokáig eldönteni a meccset. De ha idén Fradi-meccs van, az nem érhet véget Öreglaki Norbert-gól nélkül, a góllövőlista éllovasa ezúttal is eredményes volt, Tóth Gyula remek kidobása után a mérkőzés végén beállította a 4-2-es végeredményt, aminek köszönhetően továbbra is hibátlanul vezetjük az NB II Keleti csoportját.

 

View this post on Instagram

 

Győzelem Gyöngyösön is! 4️⃣⏺2️⃣💚 #fradifutsal #ftc #ftcfutsal #futsal #win #hajrafradi

A post shared by Ferencvárosi Torna Club FUTSAL (@fradi_futsal) on

Share: