TFSE

TFSE

TFSE
0 : 3
FTC Futsal-Fisher Klíma

FTC Futsal-Fisher Klíma

FTC Futsal-Fisher Klíma
  • Kulik Renátó 27'
  • Szabó Zsolt 30'
  • Birinyi Balázs 37'
TFSE

TFSE

(4.)
VS
FTC Futsal-Fisher Klíma

FTC Futsal-Fisher Klíma

(1.)
Gólok
  • Kulik Renátó 27'
  • Szabó Zsolt 30'
  • Birinyi Balázs 37'
25min
Yellow Card Szabó Zsolt
31min
Yellow Card Sivák Péter
37min
Yellow Card Karacs Dániel
40min
Yellow Card Andorka Kristóf
TFSE

TFSE

(4.)
FTC Futsal-Fisher Klíma

FTC Futsal-Fisher Klíma

(1.)

Mérkőzés tudósítás

NB II-ben ritkán látható izgalmas összecsapást hozott a hétfő esti csata:

NB II., Nyugati-csoport, 21. forduló

Gabányi László Sportcsarnok, 400 néző

TFSE – Fradi Futsal-Fisher Klíma 0-3 (0-0)

gsz.: Kulik, Szabó Zs., Birinyi

Meglepően sokan voltak kíváncsiak arra, hogy mire megy a negyedik helyen álló TF a listavezetővel szemben. Többen is bíztak benne, hogy az olaszországból hazatért Póta Balázs vezérletével az egyetemisták megrángatják az oroszlán bajszát. Meccs előtt ment is az üzengetés a hazaiak oldaláról, hogy majd így, meg úgy, de a Fradisták nem vették fel a verbális kesztyűt, mondván: majd a pályán mutassátok meg…

Nos, Póta nem tudta megmutatni, mert a játékengedélye még mindíg a derék taljánoknál leledzik, így a TF játékos-edzője Karajant megszégyenítve vezényelte övéit a pálya széléről. Nem is rosszul, ugyanis a hazaiak remekül megszervezték a védekezésüket, amellyel a Fradi jó fertályórányit nem is tudott mit kezdeni. Hatalmas volt az iram,látható volt, hogy a TF-esek életük meccsét játszák és most vagy soha alapon mindent megtettek, hogy borsot törjenek a Fradisták orra alá. Az első 20 percben nem született gól, ennek ellenére igen izgalmas és élvezetes összecsapást láthatott a nagyérdemű! No meg nem egy elpuskázott lehetőséget mindkét oldalon. Túlzás nélkül állítható, hogy a két kapus vitte a pálmát, mindketten remek teljesítményt nyújtottak. A Fradi hálóőre, Laucsek Csaba nem csak a minden szögből leadott lövéseket hatástalanította parádésan, hanem nem egyszer jó ütemben mozdult ki kapujából is. A mezőnyben társai nem villogtak ennyire, tompa volt a Ferencváros, leginkább az extra teljesítmény hiányzott. Az a plusz, amelyet eddig minden meccsen hozzá tudott tenni valaki, de ezen a hétfő estén nem. Annak ellenére sem, hogy edzőnk, Sivák Péter majdnem az egész meccset a pályán töltötte, hatalmas rutinjával téve stabillá a védekezést.

Fordulás után az volt a kérdés, hogy a TF meddig bírja a hatalmas iramot. A mieinket nem féltettük, tudtuk, hogy erőnlétben nem lehet problémánk. Így is volt. Ennek ellenére többször is megköszönhettük a TF játékosainak, hogy ordító helyzeteket hibáztak el, de lehet ezt másik aspektusból is megközelíteni: Laucsek eszén sehogy nem tudtak túljárni. Helyzetet a Fradi is kidolgozott szép számmal, de jó darabig a mieink sem találták meg az utat a hazai kapuba. Egészen a 27.-ik percig, amikor egy kontra végén Kulik “Ré” úgy bökött alá a labdának, hogy az elé kicsúszó kapus felett falevélként hullott a kapuba (0-1). Két perc múlva Szabó Zsolt két védővel a nyakán spiccelte ki a bal felsőt, megnyugtatva a mieinket (0-2). Tíz perc volt még hátra ekkor, a TF pedig kapusa helyett mezőnyjátékossal igyekezett létszámfölényt kialakítani. Igen ám, de ennyira ügyetlenül, lassan, statikusan játszották az 5 a 4-et, hogy az sokkal inkább labdatartás volt, amit mi persze nem bántunk. Csakúgy, hogy 5 perccel a vége előtt a hazaiak kisbüntetőt hibáztak. Ekkor már érződött, hogy ez a 3 pont is zsákban lesz. Így is történt, ugyanis 3 minutummal a vége előtt Birinyi döntötte el a kapust, majd a meccset is (0-3).

Összességében egy igen jó iramú, küzdelmes, hajtós meccset hozott a két csapat összecsapása. Dícséretet érdemel a TF, amely tényleg mindent megtett, hogy megtörje a Fradi hibátlan mérlegét, de ez nekik sem sikerült, így a Ferencváros zsinórban 19.-ik győzelmét aratta!