Felálltunk háromgólos hátrányból, de nem tudtunk nyerni Berettyóújfaluban

  • 2018-12-03
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 479 Views

Háromgólos hátrányból álltunk fel, de nem tudtunk nyerni Berettyóújfaluban, az MVFC II otthonában, ahonnan egy pontot hoztunk el. 

FÉRFI FUTSAL NB II KELETI CSOPORT
MVFC-BERETTYÓÚJFALU II–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 3–3 (3–0)
Berettyóújfalu, 
Pálfy István Rendezvénycsarnok V: Katona B., Tóth M., Ambrus
MVFC II: László – Békési, Daróczi, Nagy S., Nagy D. – Nagy B., Moga, Tömöri, Kardos, Kártik, Sipos, Rézműves, Nagy I., Sándor. Vezetőedző: Szitkó Róbert
FTC: Bajusz – Öreglaki, Cseri, Roni, Jenei – Haála, Csanády, Bita, Soltész I., Szabó Zs., Temesi. Vezetőedző: Felipe Matos
G: Daróczi (14., 19.), Kártik (15.), ill. Jenei (21.), Soltész I. (26., 35.)

A tabella végéhez tartozó MVFC-Berettyóújfalu II otthonába látogattunk, de több előjel is arra utalt, nem lesz könnyű meccsünk. Az egyik, hogy az ősszel is nagyon nehezen nyertünk, a másik a sok hiányzó: Tóth Gyula és Bita László is betegség miatt hiányzott.

A mostani meccs is hasonló volt a legutóbbihoz, az első félidő szörnyűre sikeredett. Az első tíz percben nem tudtunk betalálni a második tízben pedig három gólt is kaptunk, Daróczi Dávid duplázott, de a két találata között Kártik Zsombor is eredményes tudott lenni (3–0).

A szünetben megint rendet tudott tenni a szakmai stáb a fejekben. A második félidő elején Jenei Krisztián tudott szépíteni (3–1), majd Soltész István talált be, aki öt perccel a vége előtt egyenlíteni is tudott (3–3). A vereséget így elkerültük, de nem tudtunk nyerni, így fontos pontokat veszítettünk, és a Kartal négy pontra feljött ránk.

Folytatás pénteken, a Csenger ellen, hazai pályán.

Share: