Értékes pontszerzés a rangadón!

NŐI NBII RÁJÁTSZÁS, 4. FORDULÓ
DEAC – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 2-2 (1-1)
Debreceni Egyetem, 200 néző
V: Szűcs L., Varga Gy., Szabó Sz.

DEAC: Tóth R. – Horváth Üveges,  Tóth N., Czégény
Cserék: Fekete, Pócsik, Böröczky, Fekésházy
Vezetőedző: Szentes Bíró Tamás

FTC: Móczik – Gruber, Bernhardt, Tagyi, Kovács
Cserék: Orosz, Horváth, Balázs
Vezetőedző: Soóky Norbert

Sárga lap: Czégény illetve Kovács

Gólszerzők: Üveges (2) illetve Kovács, Balázs

Rangadóra készültek lányaink a rájátszás negyedik fordulójában. A szintén hibátlanul álló Debrecen otthonába látogattunk, ahol mind a két fél nagy lépést tehetett a bajnoki címért.

Ennek megfelelően mind a két együttes szervezetten és fegyelmezetten kezdett, de a mieink előtt adódott több lehetőség. Ennek ellenére egy védelmi hiba után a hazaiak megszerezték a vezetést a hatodik percben Üveges góljával. 1-0 Csapatunk nem esett kétégbe, kreatívan támadott, és a 10. percben sikerülte egyenlíteni, Kovács átlövése talált utat a kapuba. 1-1 Maradtunk lendületben és több helyzetünk is volt a vezetés megszerzésére, de több esetben csak a kapufát találtuk el, így döntetlennel mehettünk szünetre.

A második játékrészt is jól kezdtük, de ismét csak a kapufát tudtuk eltalálni. Ahogy telt az idő, mind a két csapat kezdett fáradni, így kevesebbszer forogtak veszélyben a kapuk. Érezhető volt, hogy amelyik csapat betalál, az megnyerheti a mérkőzést. Ehhez a Debrecen állt közelebb, mert Üveges négy perccel a vége előtt ismét előnyhöz juttatta csapatát. 2-1 Nem sok idő maradt lányainknak, de küzdöttek az egyenlítésért, és több helyzet is akadt, amiből Balázs révén sikerült egyenlíteni 9 másodperccel a vége előtt. 2-2

Ezzel sikerült legalább az egyik pontot megmenteni a rangadón, amivel továbbra is tartjuk a lépést ellenfelünkkel. Lányaink nagyot küzdöttek és remek első félidei játék után, némi szerencsével több pontot is elhozhattunk volna, de a játék képe alapján igazságos a döntetlen.

Share: