Értékes győzelem után tartjuk a lépést a Debrecennel!

RUBEOLA FC CSÖMÖR – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA  2-3 (1-1)
Kistarcsa, V: Futó, Liebrhardt, Dévényi

 Csömör: Hajdu – Szennai, Nagy A., Orbán, Singer-Kakuk
Cserék: Király – Borka, Lengyel, Szűcs, Gálik, Nagy Sz.
Vezetőedző: Tóth László

FTC: Móczik – Bognár, Nyéki, Kovács, Balázs
Cserék: Gruber, Kókány, Kerekes, Bernhardt Be., Bernhardt Ba.
Vezetőedző: Soóky Norbert

Gólszerzők: Szennai (1’), Gálik (25’)  illetve Bognár (14’), Bernhardt Be.(30’), Gruber (32’)

A második fordulóból halasztott mérkőzésre került sor Kistarcsán, ahol a Csömör vendégei voltunk. Számunkra nagyon fontos volt a találkozó, hiszen csak a három pont esetén érhettük utol a DEAC-t.

Rémálomszerűen indult a találkozó, már a kilencedik másodpercben hátrányba kerültünk. 1-0 A gyors gól kissé megfogta lányainkat, de ahogy telt az idő, átvettük az irányítást, és nagy mezőnyfölényben játszottunk. Annak ellenére, hogy nálunk volt a labda, kevés helyzetünk akadt, mert ellenfelünk jól zárt hátul. A fölényünk a 14. percben érett góllá, ekkor egy szép egyéni villanás után Bognár egyenlített. 1-1 A gól után lendületben maradtunk, és megszerezhettük volna a vezetést is, de jól védett a csömöri kapus, így döntetlen volt szünetben az eredményjelzőn.

A második félidőt is kissé tompán kezdtük, így nem volt meglepő, hogy ellenfelünk egy ellentámadásból megszerezte ismét a vezetést. 2-1 Szerencsére a mieink nem estek össze, és odaszögezték az ellenfelet a kapuja elé. Jöttek is a helyzetek, de sokáig nem sikerült beatlálni. A jég a félidő derekán tört meg. Gruber tálalt gyönyörűen Bernhardt Berni elé a hosszúra, és közelről nem hibázott. 2-2 Az egalizálás után lendületbe jöttünk és egy gyönyörű kontra végén már nálunk volt az előny. Ismét Bernhardt Beri és Gruber volt a főszereplő, egy szép összejáték után, ahol utóbbi volt eredményes. 2-3 A vezetés megnyugtatta a csapatot, amit tovább is növelhettünk volna, de a hazaiak cserekapusa is többször remekül védett.

A maradék időben már őriztük az előnyt, így ha nehezen is, de sikerült megtartani. Ezen az estén nem játszottunk jól, egy szervezett ellenféllel szemben, de lányaink nagyot küzdöttek, ami végül három pontot ért. Ezzel a győzelemmel beértük pontszámban a listavezető DEAC-t.

Share: