ÉRTÉKES GYÖNGYÖSI GYŐZELEM UTÁN MÁR HAT PONT AZ ELŐNYÜNK!

FÉRFI FUTSAL NBII RÁJÁTSZÁS, KELETI CSOPORT, 3. FORDULÓ
ENERGIA SC GYÖNGYÖS – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 2-6 (0-2)
Gyöngyös, V: Futó, Deme, Nyekita

Gyöngyös: Balogh – Bartha, Csocsánszki, Sári, Marosi
Cserék: Ludányi, Gulyás, Bencsik, Kanalas, Berkes, Halász, Timon
Vezetőedző: Berkes László

FTC: Tóth – Roni,  Cseri, Jenei, Temesi
Cserék: Bajusz – Könczey, Csanády, Bederna, Szabó, Dávid, Bertalan
Vezetőedző: Felipe Matos

Gólszerzők: Berkes, Bartha illetve Temesi (2), Roni (2), Szabó, Dávid

Kisebb szünet után folytatódott a bajnokság rájátszása, ahol ismét idegenben léptünk pályára, ezúttal Gyöngyösön. Az ősszel az alapszakaszban megszenvedtünk a három pontért, és mostani is nehéz meccsnek ígérkezett.

Ennek ellenére remekül kezdtünk, és Roni az első percben megszerezte a vezetést. A gól után is lendületbe maradtunk és több lehetőségünk is adódott az előny növelésére, de kimaradtak a helyzetek. Csapatunk jól játszott, és idő kérdése volt, hogy betaláljon újra. Ez a játékrész hajrájában be is következett, ismét Roni volt eredményes egy szép támadás végén. A szünetre megnyugtató volt az előnyünk, de lehetett volna tetemesebb is, hiszen jóval több helyzetünk volt, mint ellenfelünknek, akik többnyire csak pontrúgásból voltak veszélyesek.

A térfélcserét követően a hazaiak bátrabban támadtak, így Tóth Gyulának is több dolga akadt, és a 27. percben ő is tehetetlen volt egy lövést követően. Szerencsére sokáig nem kellett aggódni, hogy a vendéglátók esetleg kiegyenlíthetnek, mert néhány minutummal később Temesi szerzett egy szépségdíjas, ollózós találatot, amivel újra kettő volt az előnyünk. A találkozó aztán két perccel később el is dőlt. Előbb Szabó majd ismét Temesi köszönt be. A hajrában így már nyugodtan játszhattunk, és az U18-as fiataljaink is lehetőséget kaphattak, akik remekül szálltak be. Közülük Dávid Tomi rögtön megszerezte első találatát felnőtt csapatunkban, egy kisbüntetőt értékesített magabiztosan.

A vége 6-2 a javunkra, ami ilyen arányban is megérdemelt, hiszen a gólok mellett rúgtunk 6 kapufát is. A Kartal vereségét követően hat pontra nőtt az előnyünk, így kellemes helyzetből várhatjuk a Csenger elleni pénteki találkozót.

Share: