Erősítés a kapuban – Kovács Áron is visszatért!

  • 2018-08-07
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1567 Views

Újabb visszatérővel erősítettük meg a keretünket. Ezúttal kapusposztra érkezett régi-új játékos, a Ferencvárosban nevelkedő Kovács Áron ősztől ismét a mieink kapuját védheti.

 

Kovács Áron a Fradiban kezdett el futsalozni, az NB II-es második csapatunkban már 16 évesen bemutatkozott a felnőttek között, az U19-esekkel pedig bajnoki címet, valamint ezüst- és bronzérmet szerzett. Hat év után a Vasashoz igazolt, amelynek színeiben bemutatkozott az NB I-ben, sőt, gólt is szerzett. Az elmúlt két évet – egy rövid kitérőtől (Airnergy) eltekintve – Dunakeszin töltötte, mostantól azonban újra a mieink sikeréért küzd.

„Hat éven át már voltam a Ferencváros kötelékében, akkor is nagyon jól éreztem magam a Népligetben, mindig a Fradiért dobogott a szívem – ismerte el Kovács Áron az ftcfutsal.hu-nak. – Négy évvel ezelőtt jött egy olyan lehetőség, amit nem hagyhattam ki, bemutatkozhattam az élvonalban a Vasasnál. Azt hiszem, ezt mindenki meglépte volna a helyemben, hiszen minden sportoló a lehető legmagasabb osztályban szeretne sportolni.”

„Az elmúlt két évben Dunakeszi is a szívem csücske lett, olyan emberekkel, barátokkal dolgozhattam ott eddig, akiket még a régi fradis időszakból ismerek. Boldog vagyok, hogy újra zöld-fehér címer lesz rajtam, ráadásul szintén egy olyan közegben leszek, akikkel részben az elmúlt éveket is töltöttem.”

„Volt több megkeresésem a nyáron, ám azok nem voltak megfelelőek az életem jelenlegi periódusához. Pont pénteken beszélgettem Temesi Norbival, hogy mik lehetnek az opciók, és már egy kicsit elkeseredett is voltam, ám jött egy üzenet, hogy lehetőségem van a visszatérésre! Nagyon boldog vagyok, hogy újra itt lehetek.”

Kovács Áron elmondta azt is, örül neki, hogy ismét együtt dolgozhat Tóth Gyulával, hiszen tőle tanulta meg a futsal alapjait, és bízik benne, hogy jól ki tudják egészíteni egymást. Mivel kapusként a fiatal Bajusz Szabolcs is bevethető, megnyugtató a helyzet jelenleg ezen a poszton is.

Share: