ELSŐ SZEZONJÁBAN RÖGTÖN FELJUTOTT NŐI FUTSALCSAPATUNK!

Újjáalakulását követő első szezonjában rögtön feljutott az NB I-be női futsalcsapatunk!

Múlt hét vasárnap négygólos előnybe kerültünk hazai pályán, sokkal jobban játszottunk, mint a TF, semmi jele nem volt annak, hogy bajba kerülhetünk. Jól is kezdtünk, helyzeteket alakítottunk ki, irányítottuk a játékot, de nem sikerült betalálnunk.

Megtette ezt a TF, a 8. percben előnybe került Juhász Andrea révén (1-0). Négy perccel később egy peches szituációt követően Kovács Szilviáról a mi kapunkba pattant a labda (2-0). A szünetre ráadásul háromgólosra sikerült növelniük a hazaiaknak az előnyüket, Bede Anna talált be (3-0).

A második félidő elején a TF válogatott játékosa, Koch Fruzsina volt eredményes (4-0). A 27. percben végre meglett az első gólunk, Haraszti Fanni teremtett szépen lövőhelyzetet magának, majd a bal felsőbe bombázott (4-1).

A 34. percben újra kihagyott a védekezésünk, Bobok Csilla gólja azt jelentette, hogy ugyanaz volt az eredmény a hazai csapat javára (5-1), mint az első mérkőzésen – hosszabbításra álltunk.

A 38. percben Králik Fanni szerzett labdát, Kókány Reginához passzolt, aki visszatette Bognár Enikőhöz, aki egy higgadt csel után a léc alá bombázott (5-2). Ezzel meglett az idegenben szerzett több gól, a hátralévő időben pedig már nem változott az eredmény:

Újjáalakulását követő első szezonjában rögtön feljutott az NB I-be női futsalcsapatunk!

NŐI FUTSAL, OSZTÁLYOZÓ AZ NB I-ÉRT
TFSE – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 5-2 (3-0)
TF: Terdik – Tardosi, Bobok, Koch, Janicsek – Bede, Kajdy, Winternitz, Molnár-Sáska, Juhász. Vezetőedző: Horváth Gábor
FTC: Móczik – Bognár E., Haraszti, Baláz, Tagyi – Horváth F., Kókány, Králik, Kovács Sz. Vezetőedző: Soóky Norbert
Gól: Juhász (8.), Kovács Sz. (12. – öngól), Bede (14.), Koch (22.), Bobok (34.), ill. Haraszti (27.), Bognár E. (38.)

Share: