Egyetlen gól – pontot érdemeltünk volna

  • 2018-03-09
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1453 Views

A futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti, 17. fordulójában 1–0-s vereséget szenvedtünk az MVFC-Berettyóújfalu otthonában.

FÉRFI FUTSAL NB I, 17. FORDULÓ
MVFC-BERETTYÓÚJFALU–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA 1–0 (1–0)
Berettyóújfalu, 
Pálfi István Rendezvénycsarnok. V: Zimonyi, Deme, Apkó
MVFC: Mezei D. – Gál I., Trencsényi, Nagy D., Sergio – László M., Kovács I., Szabó P., Gomes, Harmati, Takács, Da Silva. Vezetőedző: Mullor Carbera Sergio
FTC: Tóth Gy. – Safar, Komáromi, Keresztury, Vattamány – Vámosi, Szabó Zs., Andorka, Horváth B., Jenei, Dénes. Játékos-edző: Safar Tony

Ősszel óriási meccsen 3–2-re le tudtuk győzni a listavezetőt, így Rábl Jánosék mindenképp szerettek volna visszavágni azért a kudarcért. A mieinknél Karacs Dániel eltiltás miatt nem játszhatott, márpedig ő érzékeny veszteség volt, mivel az előző hat meccsén eredményes tudott lenni. Vámosi Marcell ugyanakkor újra Safar Tony rendelkezésére állt.

Rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés, már az első percben vezetést szereztek a hazaiak, Nagy Dániel egy szerencsés találattal előnyhöz juttatta a csapatát (1–0). A szünetig számtalan helyzetet kidolgoztunk. Egy alkalommal a kapufát is eltaláltuk, kétszer pedig a gólvonalról tudtak tisztázni a hazaiak.

A második félidő is hasonló mederben folyt, a védekezésünk – ahogy az egész bajnokság folyamán szint végig – rendben volt, ám a kapu előtt nem tudtunk elég hatékonyak lenni. Nagyon közel álltunk az egyenlítéshoz, még az utolsó másodpercben is próbálkoztunk, Horváth Benedek lövését a dudaszó pillanatában tolta kapufára Mezei Dávid, az MVFC kapusa.

Egyetlenegy gól született, egyetlen perc alatt dőlt így el a találkozót. Rászolgáltunk volna legalább egy pontra, ám ezúttal nem sikerült meglepetést okoznunk.

Folytatás jövő hét pénteken, hazai pályán, a Rába ETO ellen hazai pályán.

Share:

Vélemény, hozzászólás?