Egy félidő alatt eldöntötte a Dunaferr

  • 2018-05-14
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 924 Views

A férfi futsal NB I rájátszásának A-csoportjában a 8. fordulóban hazai pályán szenvedtünk vereséget a Dunaferrtől, ezzel eldőlt, hogy az ötös utolsó helyén végzünk.

FÉRFI FUTSAL NB I, RÁJÁTSZÁS, A-CSOPORT, 5. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–DUNAFERR DUE RENALPIN FC 3–6 (0–5)
Elek Gyula Aréna. V: Kovács G., Borbás, Márkus
FTC: Tóth Gy. – Safar, Komáromi, Karacs, Andorka – Vámosi (k), Birinyi, Juhász, Jenei, Dénes, Keresztury, Bencze. Játékos-edző: Safar Tony
DUNAFERR: Rigó – Németh P., Pál, Fekete, Hosszú – Cseresnyés (k), Horváth N., Schrancz, Fridrich, Szeghy, Boldizsár, Varga Cs., Szabó T., Csányi. Vezetőedző: Takó Csaba
G: Karacs (34., 37.), Andorka (40.), ill. Varga Cs. (7.), Szeghy (10.), Hosszú (11.), Fridrich (14.), Fekete (17., 36.)

Az utolsó esélyünk volt a rájátszásban, hogy elkerüljük az osztályozót. Az első öt percben még viszonylag kiegyenlített volt a játék, de az első félidő végére már végleg eldöntötte a találkozót a Dunaferr.

A 7. percben Varga Csaba maradt üresen egy felpasszt követően, és megszerezte a vezetést (0–1). Három perccel később Fekete Róbert készítette centerből a labdát Szeghy Szabolcs elé, aki nem hibázott (0–2).

Időt kértünk, de ez sem segített. Egy eladott labdát követően Fekete passzát Hosszú Ádám váltotta gólra (0–3). A szünetig még Fridrich Dávid és Fekete is betalált, így a vendégek ötgólos előnnyel mentek pihenőre.

A második félidő elején átálltunk az öt a négyes játékra, ezzel tudtuk tartani a labdát, és megállítottuk a Dunaferrt, hogy folytassa a gólszerzést. A szépítő gólt a 34. percben szereztük meg Karacs Dániel révén (1–5), de Fekete az újabb találatával növelte a vendégek előnyét (1–6).

Az végén még tudtunk szépíteni, az egész meccsen jól küzdő Karacs újra betalált (2–6), majd legalább annyit elmondhattunk a találkozó végén, hogy a mienk volt a legszebb találat, Andorka Kristóf félfordulatból lőtt kapásgólt (3–6).

Vereségünkkel a jövő heti, Nyírgyulaj elleni meccstől függetlenül biztossá vált, hogy utolsók leszünk a csoportban, és a Bőnnyel játszunk azért, hogy utána osztályozón kiharcolhassuk a bennmaradást az NB II második helyezettje ellen.

Share:

Vélemény, hozzászólás?