Döntetlenjével továbbra is veretlen második csapatunk!

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI CSOPORT
HIDEGKÚTI SC – FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA II 4-4 (2-2)
Hidegkút V: Kiss G., Grünvald

Hidegkút: Fehér – Bita, Kövesi, Kovács, Soós
Cserék: Kovács – Nagy, Katona, Zsoldos, Hegedűs, Hajnal
Edző: Rósa Viktor

FTC: Kovács – Soóky D. Kaczor, Labundy, Könczey
Cserék: Tarnai, Machalek, Jánossy, Csanády
Edző: Soóky Norbert

G: Bita (4’, 38’), Katona (12’), Nagy (27’) illetve Könczey Zs. (5’), Csanády (19’), Jánossy (33’), Kaczor (39’)

Véghajrájához érkezett második csapatunk számára a bajokság, hiszen az utolsó előtti mérkőzésre került sor. Számunkra az igazi tétje csak az volt a rangadónak, hogy sikerül-e veretlenül befejezni a szezont, míg ellenfelünk számára a tét a második hely megtartása, ami feljutást érhet a másodosztályba. A mienknél többen pályára léptek hétfőn este az Újpest elleni derbin, így a szabályok értelmében ők játszhattak ezen az estén, így akadt néhány hiányzó a keretben.

A találkozó jól indult, jól kezdtünk, de ennek ellenére ellenfelünk szerzett vezetést, de hamar egyenlítettünk. A folytatásban is a mi akaratunk érvényesült, de benne volt a veszély a hazaiak kontráiban. A félidő közepén aztán ismét hátrányba kerültünk egy szerencsétlen szabadrúgást követően, de ezúttal sem kellett sokáig csüggedni, mert egy formás támadás végén ismét egalizáltunk. A játékrész legvégén megszerezhettük volna  először a vezetést, de nem sikerült a jogos 10 méterest gólra váltani.

A második félidő hasonlóan alakult mint az első. A Hidegkút harmadszor is vezetést szerzett, de erre is volt válaszunk, így kezdődhetett minden elölről. A folytatásban mind a két csapat győzelemre játszott, és kevésbé figyelve a védekezésre rohamozott, így mind a két oldalon sok helyzet akadt. Már csak néhány perc volt hátra, amikor ellenfelünk kisbüntetőhöz jutott, és nem hibázott, így negyedszer is hátrányba kerültünk. Az egyenlítésre újabb lehetőség adódott, hiszen a javunkra is megítéltek egy újabb 10 méterest, de ezúttal sem sikerült kihasználni. Ennek ellenére nem adtuk fel, és az utolsó előtti percben negyedjére is összejött az egyenlítés, amivel ki is alakult a végeredmény.

Mind a két csapat megszerezhette volna a győzelmet, így a döntetlen igazságosnak mondható, de az egy ponttal ellenfelünk volt a boldogabb. A záró játéknapon a harmadik helyen álló Városgazdát fogadjuk a Népligetben!

Share: