Csodálták a mieinket, de ők is tapsot kaptak

A pénteki, Veszprém elleni, 3–3-ra végződő találkozónk néhány gyermek számára nem mindennapi élményt nyújtott. A mérkőzésen a Kelen SC fiatal futsalosai különleges szerephez jutottak.

A csapat több korosztálya (U10, U11, U12, U13) is képviseltette magát a Veszprém elleni bajnokinkon, ahol több futsalválogatott játékost is csodálhattak – számolt be róla a Kelen Facebook-oldala. A mérkőzéslátogatás mellett feladatot is kaptak a srácok, de nem sajnálták. Épp ellenkezőleg!

A gyerekek a bevonulásban is részt vehettek játékosbekísérőként, a szünetben pályára léphettek és futsalozhattak, kettejük pedig a „törlőfiúi” szerepet is elvállalták, ez pedig különös élményeket hordoztak a számukra. A Kelen Facebook-oldala interjút készített a két fiatallal, Márton Aramisszal és Horváth-Matheidesz Benedekkel. A srácok elmondták, nagy megtiszteltetésnek vélték a feladatot, mert így ők is a részesei lehettek a mérkőzésnek.

„Nagyon izgultunk az elején, hogy ha ki kell futni a pályára, akkor nehogy orra essünk és az egész csarnok rajtunk röhögjön” – viccelődött Aramisz, majd Benedek hozzátette, sosem gondolta, hogy ilyet mond valaha, de már várta, mikor mehet be újra takarítani…

A srácok minden „akciójuk” után nagy tapsot kaptak. Aramisz édesapja el is küldte fia édesanyjának erről a fotót, aki azt válaszolta, otthon is szívesen a kezébe adja a törlőrongyot. Na, ennek már kevésbé örült…

„Mikor fölmentem a pályára, a csapattársaim és a Kelenesek azt kiabálták: »Takaritóóó nőőő«, mások pedig azt mondták, »Itt a törlőfiú!«. A játékosok és a spori megköszönte a törlést. Az első törlésem egy nagyon vicces jelenet volt, az történt, hogy a Fradi 9-es játékosa (Komáromi Péter – a szerk.) elvette tőlem a felmosót, és feltörölt helyettem, mert nem tudtam, hogy hol kell.”

A srácok kiemelték továbbá, nagyon élvezték, hogy a kispadok környékén lehettek és figyelhették a játékosok és az edzők beszédét. Aramisznak még kedvenc játékosa is lett, Tóth Gyula, akitől sokat tanult, mert hozzá hasonlóan kapus. Véleménye szerint nagyon jól játszott, szépeket védett és jól kommunikált a csapattársaival.

A teljes beszámoló:

NB I-es mérkőzésen jártunk!Szakosztályunk több csapatából (U10, U11, U12, U13) is képviseltük klubunk színeit a péntek…

Közzétette: Kelen SC Futsal – 2018. február 24.

Share:

Vélemény, hozzászólás?