Búcsú az élvonaltól

  • 2018-06-15
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 2163 Views

A Rubeola FC Csömör kettős győzelmet aratott felettünk az osztályozó során, így elbúcsúztunk az élvonaltól.

FÉRFI FUTSAL NB I, OSZTÁLYOZÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–RUBEOLA FC CSÖMÖR 3–4 (1–1)
Elek Gyula Aréna, 800 néző. V: Kovács G., Zimonyi, Janitz
FTC: Tóth Gy. – Safar, Birinyi, Andorka, Komáromi – Vámosi (k), Vattamány, Szabó Zs., Horváth B., Jenei K., Dénes, Keresztury. Játékos-edző: Safar Tony
CSÖMÖR: Varsányi Á. – Nehéz, Érsek, Husz, Józsa – Nagy Z. (k), Tősér, Maruzsi, Takó, Krizsán, Viz, Várkonyi, Varsányi, Méhes. Vezetőedző: Jávor István
G: Horváth B., Vattamány ,Jenei, ill. Nehéz, Krizsán, Varsányi Á., Varsányi B.,

 

Hasonlóan kezdte a visszavágót a Csömör az első mérkőzéshez, letámadta a mieinket, és ebből hamar gólt is szerzett, a hétfőn duplázó Nehéz Krisztián volt ismét eredményes (0–1). A kapott góltól ezúttal azonban nem estünk össze, és átvettük az irányítást, aminek eredményeként Andorka Kristóf szöglete után Horváth Benedek fejelt a kapuba (1–1).

A gól után most nem jött a csömöri ellenválasz, mint a legutóbb, így tovább irányítottuk a találkozót, és újabb ziccereket dolgoztunk ki, ám ezeket nem tudtuk gólra váltani. Szabó Zsolt és Vattamány Dávid is kihagyott egy lehetőséget, Komáromi Péter pedig elrontotta a kisbüntetőt.

A második félidő első felét is uraltuk, de megint nem tudtunk betalálni. A legnagyobb helyzet rögtön az első másodpercben volt, akkor Andorka maradt le a hosszúról. A másik oldalon azonban született gól, Krizsán György egy szemfüles találatot szerzett (1–2).

A második Csömör-gól után átálltunk az öt a négyre, ám egy labdavesztést követően a parádésan védő Varsányi Áron még a mieink kapuját is bevette egy egészpályás góllal (1–3). Ezzel a Csömörnek is megvolt a harmadik idegenben szerzett gólja, és bár Vattamány révén szépítettünk (2–3), Varsányi Botond fejes góljával végleg eldőlt a találkozó és a párharc sorsa (2–4).

A Rubeola a második félidőben is összeszedte a hatodik faultját, a tízest ezúttal Jenei Krisztián gólra váltotta (3–4), ám ez már nem osztott, nem szorzott, a Csömör kettős győzelemmel feljutott az élvonalba, mi pedig elbúcsúztunk az első osztálytól.

Share:

Vélemény, hozzászólás?