Bravúros iksz a listavezetővel, a dobogó közelében telelünk

Második csapatunk számára véget ért az őszi szezon, az utolsó mérkőzésen bravúros, ámde gólgazdag, 8–8-as döntetlent játszottunk a forduló előtt a tabella élén álló TF SE II-vel.

FÉRFI FUTSAL NB III, 9. FORDULÓ
FTC FUTSAL II–TF SE II 8–8 (3–6)
Kerék Utcai Általános Iskola V: 
Apró, Krix, Bardi
FTC: Laucsek – Hegyi, Jándék, Rónaszéki, Juhász – Fehér R. (k), Kántor, Csóh, Nagy B. Vezetőedző: Nagy Attila Zoltán
TF: Arendt – Soóky, Könczey B., Csernay, Könczey Zs. – Imre G. (k), Béres, Erdősi, André, Könczey G., Labundy
G: Soóky (1., 15.), Könczey Zs. (3., 16.), Labundy (6.), Csernay (18.), Könczey B. (25.), André (36.), ill. Laucsek (3.), Csóh (13.), Rónaszéki (14., 34., 38.), Nagy B. (21.), Kántor (30.), Juhász (31.),

Már az első percben megszületett a találkozó első gólja, ellenfelünk egyik legjobb és legrutinosabb játékosa, Soóky Norbert talált be (0–1). Két perccel később egy oldalberúgás-variációnk végén kapusunk, Laucsek Csaba vitte végig a labdát, majd a bal alsó sarokba lőtt (1–1)!

Még ebben a percben visszaszerezte a vezetést a TF, Könczey Zsolt volt eredményes (1–2), nem sokkal később pedig Labundy Máté talált be, igaz, a találat előtt a karjára pattant a labda (1–3).

Hiába kerültünk kétgólos hátrányba, ezen a meccsen először (de nem utoljára), felálltunk a padlóról, és szép gólokkal egyenlítettünk, Csóh Patrik és Rónaszéki Botond talált be (3–3). A szünet előtt azonban visszavette a vezetést a vendégcsapat Soóky és Könczey is a második gólját szerezte, majd Csernay Dávid is be tudott találni (3–6).

A szezonban nem először jöttünk ki úgy a második félidőre, hogy összeszedtük magunkat, és jobban futsaloztunk, Nagy Botond rögtön az első percben betalált (4–6). A szünetben kapust cseréltünk, a 17 éves Fehér Richárd állt be, aki a 25. percben ugyan védhető gólt kapott Könczey Balázstól (4–7), utána azonban az eddigi legjobb teljesítményét mutatta be.

Ez nemcsak bravúrokban mutatkozott meg, hanem abban is, ahogy belépett a játékba, több alkalommal is vele játszottunk öt a négyes támadást. Neki is volt köszönhető, hogy újra vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. A 30. percben Juhász Donát gyönyörű, sarkazós passza után a „legöregebb” (24 éves) mezőnyjátékosunk, Kántor Barnabás volt eredményes (5–7).

Egy perccel később már maga Juhász talált be, a 34. percben pedig Rónaszéki egyenlíteni is tudott (7–7)! Ezt követően a TF időt kért, és ennek meg is lett az eredménye, André Milán talált be, és abban bízott, ezzel bebiztosította csapatának a három pontot.

A mieink azonban ekkor sem adták fel, harmadszor is visszajöttek a meccsbe! Házi gólkirályunk, Rónaszéki újabb bátor csele után nagyon szép gólt lőtt (8–8), ez volt a meccsen a harmadik, szezonbeli 14. (!) találata! Érdemes lesz rá figyelni!

A találkozón újabb gól pedig már nem születetett, így bravúros pontszerzést könyvelhettek el fiataljaink az őszi szezon végén. A találkozó, ahogy a múlt heti, BME elleni is, rendkívül sportszerű összecsapás volt, amelyet a játékvezetők is kevés hibával abszolváltak.

Ahogy azt már többször is megírtuk, második csapatunkat főleg 16-17 éves srácok alkotják, akik nagyszerűen, ráadásul példamutató sportszerűséggel állnak helyt hétről hétre a felnőttek között – igaz, Hegyi Áron épp a meccs napján ünnepelte 18. születésnapját, így a tavasztól eggyel kevesebb „gyerek” lesz a csapatban…

A mieink jelen pillanatban a harmadik helyen állnak, de a negyedik helyen álló La Escuela egyik meccse 8–1-es vezetésnél szakadt félbe, így várhatóan a negyedik pozícióban töltjük a telet.

Folytatás februárban…

ÖSSZEFOGLALÓ

FTC II–TF II 8–8

GÓLÖZÖN – 16 találat született második csapatunk meccsén! :)️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Közzétette: FTC Futsal – 2017. november 22.

Share:

Vélemény, hozzászólás?