BAJNOKI ÜNNEPLÉS AZ ÚJPEST 5-0-S LEGYŐZÉSÉVEL!

Futsalcsapatunk az Újpest 5-0-s kiütésével ünnepelte bajnoki címét!

Csapatunk már bajnokként várta a találkozót, ennek megfelelően kicsit álmoskás volt a találkozó, és sokáig nem is tudtuk megszerezni a vezetést. Egészen a 15. percig, amikor Roni Ribeiro remek felpasszára Szabó Zsolt fordult rá, majd ballal nagy gólt lőtt (1-0).

Több találat nem is esett a második félidőben, 25. percben azonban Graeser Krisztián buktatta Temesi Norbertet, a büntetőt pedig Soltész István váltotta gólra (2-0). Hét perccel később Roni maga is betalált, ezzel eldőlt a mérkőzés (3-0).

A gólok sorának azonban nem volt vége, Soltész ismét betalált, majd egy gyönyörűen lejátszott, öt a négyes támadás végén Temesi is gólt lőtt (5-0). Ezzel ebben a szezonban mind a négyszer legyőztük az Újpestet, majd jöhetett a bajnoki cím ünneplése!

A szezon azonban ezzel még nem ér véget számunkra, mert a feljutásért még meg kell küzdenünk az ETO-val, amellyel oda-visszavágós párharcban döntjük el az NB II bajnoki címét. A párharc győztese feljut az élvonalba, míg a második helyen végző csapat osztályozót játszik az NB I utolsó előtti helyezettjével.

FÉRFI FUTSAL NB II KELETI CSOPORT, FELSŐHÁZ, 32. FORDULÓ
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – ÚJPEST FC-220 VOLT 5-0 (1-0)
Elek Gyula Aréna, 500 néző V: Juhász, Janitz, Urgyán
FTC: Tóth Gy. – Szabó, Roni, Cseri, Temesi – Bajusz (k), Soltész, Jenei, Bederna, Dávid, Bertalan. Vezetőedző: Felipe Matos
ÚJPEST: Graeser – Hidalgo, Kavalecz, Horváth L., Matyó – Tóth M. (k), Gyárfás, Vadászi, Ángyán, Nagy Zs., Péter. Vezetőedző: Póta Balázs

Share: