Az utolsó pillanatokban is erősítünk – NB I-es gólkirály érkezett!

  • 2018-08-30
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 1057 Views

Az átigazolási időszak végéhez közeledve is sikerült még megerősíteni csapatunkat! A mai nap folyamán mindenben megállapodtunk a korábbi NB I-es gólkirállyal, a 35-szörös válogatott Öreglaki Norberttel, aki a Haladástól érkezik hozzánk.

Öreglaki Norbert az Aramisban kezdte meg a futsalpályafutását, amelynek színeiben – éppen ellenünk – már 19 évesen bemutatkozott az NB I-ben. Az első szezonjában gólkirály lett, majd három idény után a BME-hez igazolt, ahonnan két idény után szerződött Szombathelyre. Eközben végigjárta az utánpótlás-válogatottakat, majd a felnőtteknél is bemutatkozhatott.

A Golyó becenévre hallgató játékos három szezont töltött el a Haladásnál, amellyel újabb bajnoki bronzérmet és kupagyőzelmet ünnepelhetett. A 27 éves futsalos mára 35-szörös válogatottnak mondhatja magát, valamint csaknem 150 élvonalbeli találata van, jelentős erősítés érkezett tehát az átigazolási időszak végén.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagynevű klubhoz igazolhattam, mint a Ferencváros – mondta el Öreglaki Norbert az ftcfutsal.hu-nak. –  A jelenlegi helyzetemben az volt a legfontosabb, hogy minél többet játsszak, és olyan közegbe kerüljek, ahol sikereket tudok elérni, valamint olyan játékostársakkal legyek együtt, akik minőséget képviselnek.”

„Ehhez a Fradi ideális helynek bizonyult. Nagyon örültem a vezetőség megkeresésének, korrekt ajánlatot kaptam, hamar megegyeztünk. A nyári átigazolási időszak során már figyeltem az erősítéseket, úgy érzem, erős, rutinos csapatba érkeztem, amely eséllyel pályázik a bajnoki címre.”

Ha péntek estig minden rendben zajlik, Öreglaki már az Újpest elleni derbin bemutatkozhat csapatunkban. Arról a találkozóról minden fontos információ ide kattintva érhető el!

Share: