Az előszezon első veresége

  • 2017-09-26
  • Kántor Barnabás
  • Top hírek
  • 0
  • 277 Views

A mieink hétfő este ezúttal a Faházban fogadták a Swietelsky-Haladás Vse Futsal Csapatát. A találkozót a vendégek nyerték 6–3-ra, és bár az iramra és a meccs komolyságára nem lehetett panasz, az összecsapás rendkívül sportszerű volt, és ezért külön köszönet jár ellenfelünknek!

De lássuk, röviden, hogy is alakult a mérkőzés! A Haladás nagyon jól kezdte a találkozót, a mieink pedig kicsit álmosan, ennek köszönhetően hamar kétgólos előnybe került Turzó József csapata.

A vendégek nem sokkal később háromgólosra növelték az előnyüket, mi csak ezt követően kezdtük el játszani azt a futsalt, amit a felkészülés során korábban már láthattunk Safar Tony fiaitól.

Horváth Benedek sokadik lenyűgöző megoldása végén, sikerült a szépítő találatot is megszereznie. Erre nem sokkal később érkezett a válasz, de a 2×40 perces (futó órás) találkozó első félidejének vége előtt Safar és (a meccs elején még hiányzó, de aztán nagyszerűen beszálló) Karacs Dániel remek összjátéka után előbbi szépített.

A második játékrész már sokkal kiegyenlítettebb volt, igaz, ezt a félidőt is a Haladás nyerte, amely újabb két góllal növelte az előnyét. A mieink erejéből a szépítésre futotta, Juhász Tamás egy remek labdaszerzés után, egy kontra végén újra betalált, így új igazolásunk minden edzőmeccsén eredményes tudott lenni, és kialakította a 3–6-os végeredményt.

A mieink jövő hétfőn a Bőny vendégeként kezdik meg az NB I-es küzdelemsorozatot. Csapatunknak ma három hiányzója volt. Egyikük Komáromi Péter holnap a válogatottban, Európa-bajnoki pótselejtezőn lép pályára Lengyelországban, ám rá számíthatunk már a szezonnyitón. A Haladás elleni összecsapást sérülés miatt a lelátóról megtekintő Birinyi Balázs, Vattamány Dávid páros játéka azonban kérdéses jövő hétfőn.

Share:

Vélemény, hozzászólás?