A tavaszi rajton második csapatunk is az élre állt!

FÉRFI FUTSAL NB III, BUDAPESTI 1. CSOPORT, 10. FORDULÓ
SIKETEK SC–FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA II 6–9 (3–4)
Budapest, SINOSZ Sportcsarnok V: Csete, Schranz, Ilyés

SIKETEK: Mihály – Molnár, Nemes A., Nemes Sz., Gyürky.
Cs: Tüske (k), Kohári, Avramia, Szabó, Gál, Spendel, Telek

FTC: Kovács Á. – Soóky, Halász, Tarnai., Labundy.
Cserék: Németh M. (k), Könczey B., Prainer, Machalek
Játékos-edző: Soóky Norbert

Gólszerzők: Gyürky (5’, 11’), Nemes Sz. (11’, 26’), Szabó (23’), Nemes A. (33’)  illetve Soóky (3’, 21’, 38’), Machalek (18’, 19’), Halász (19’), Tarnai (23’), Prainer (25’), Labundy (28’)

Hosszú szünet után második csapatunk számára is elkezdődött a tavasz, ami nem is indulhatott volna jobban, hiszen az első helyezett Hidegkút kikapott, így annak tudatában léphettünk pályára, hogy győzelem esetén átvesszük a vezetést. Ez nem is tűnt lehetetlen feladatnak, hiszen a sereghajtónál vendégeskedtünk, így papíron simán ígérkezett a találkozó.

Ennek megfelelően hamar megszereztük a vezetést Soóky révén, és ekkor úgy tűnt, beindulhat a gólgyártás, de nem így történt. Ellenfelünk remekül kontrázott, és előbb egyenlített, majd újabb két találatot jegyezve már két góllal elhúzott a játékrész derekán. Hiába játszottunk fölényben, pontatlanok voltak a támadások, és a védekezés sem volt az igazi. Ennek ellenére a nyomás a hajrára gólokká érett és Halász és Machalek góljaival fordítottunk, így szünetben már nálunk volt az előny.

A második játékrészt úgy kezdtük, ahogy elvárható volt, két gyors góllal, Soóky és Tarnai révén. Ekkor úgy érezhettük, hogy eldőlt a találkozó, de a lelkes vendéglátók nem adták fel, és több figyelmetlenségünket is góllal büntették, így nem tudtunk két-három gólnál többel elhúzni. Ennek ellenére a térfélcserét követően már nem forgott veszélyben a győzelmünk. A három pontnak lehet örülni és hogy átvettük a vezetést a tabellán, de a mutatott játék igencsak idény eleji volt. A folytatásban jobb teljesítményre lesz szükség, ha továbbra is elsők szeretnénk maradni.

Folytatás hétfőn este a Népligetben, a Málta ellen.

Share: