A férfi futsal NB I alsóházi rájátszásának hatodik fordulójához érkezünk ma, amikor Zalaegerszegre, a Göcsej SK otthonába látogatunk. Ahogy a rájátszásban mindig, most is nagyon nehéz és fontos mérkőzés vár ránk, amelyen rendkívül fontos lenne a három pont megszerzése.

Ellenfelünk ugyanis már az egyetlen csapat a tabellán, amely mögöttünk foglal helyet, így még akkor is kötelező a három pont, ha hosszú túra vár ránk délután, mivel Zalaegerszegre kell utaznunk.

Októberben nem is sikerült jól ez a túra, hiszen 2–0-s vereséget szenvedtünk, igaz, azóta sok víz lefolyt a Dunán. Januárban, még az alapszakaszban ismét kikaptunk két góllal tőlük a hazai pályán megrendezett találkozón, de a rájátszás egyetlen győzelmét Bagó Gáborék ellen szereztük meg.

Most újabb három pontra lenne szükségünk, amivel közeledhetnénk feljebb álló riválisainkhoz, valamint leszakíthatnánk mai ellenfelünket. Mint beszámoltunk róla, a szakmai stábban változás történt, Csernai Gábor távozott, helyette már Felipe Matos irányít Safar Tony segítségével, abban a reményben, hogy vezetésükkel eredményesebbek lehetünk a folytatásban.