Végre túl vagyunk a szezon utolsó nagy, válogatott szereplés miatti szünetén, csaknem egy hónap után ismét pályára lépünk a futsal NB I-ben. Innentől már százszázalékosan koncentrálhatunk a rájátszásra, elsősorban a kiesés elkerülésére, valamint arra, hogy minél feljebb végezzünk a tabellán.

 

Ellenfelünk ma este a Nyírgyulaj lesz az Elek Gyula Arénában, és ha valamit biztosan állíthatunk, az az, hogy nem lesz könnyű mérkőzésünk. Félig teli vagy félig üres a pohár? Tehetjük fel a kérdést a találkozó előtt. Nézhetjük pozitívan a helyzetet, hiszen a szezonban veretlenek vagyunk a Nyírgyulajjal szemben. Ugyanakkor nyeretlenek is…

Három, vendégségben lejátszott mérkőzés után októberben először léphettünk pályára hazai pályán, miután visszajutottunk az élvonalba, és 1–1-es döntetlen lett a vége. Novemberben vendégségbe mentünk, akkor a kupában csaptunk össze Lovas Norbertékkel, és tartalékos együttesünk gól nélküli döntetlen után búcsúzott el a sorozattól.

A legutóbb pedig az év elején találkoztunk a Nyírgyulajjal, a változatosság kedvéért szintén iksz lett a vége, ezúttal viszont a nézők is jobban élvezhették a találkozót, hiszen tíz gól is született.

Ellenfelünk két győzelemmel kezdte a rájátszást, így a hozott pontoknak (is) köszönhetően már öt ponttal előttünk van, tehát az eddigi legnehezebb feladat következik a mieink számára. Jó hír, hogy Csernai Gábornak nem kell átszerveznie a csapatot sérülés vagy eltiltás miatt, várhatóan teljes kerettel vághatunk neki a találkozónak.

Reménykedve abban, hogy ezúttal nem kell méregetnünk a poharat, csak szimplán örülnünk a győzelemnek…