Majd megszakadt szegény postás, amikor a minap csengetett a Fradinál, ugyanis egyszerre három játékosunknak is meghívót hozott:

A magyar futsal válogatott augusztus 23.-26. között az olaszországi Cavaleseben játszik két felkészülési, barátságos mérkőzést a házigazda taljánokkal. Nem csak válogatottunknak, hanem három Fradistának is szurkolhatunk majd az azzurik ellen.

Komáromi Péter behívója nem számít rendkívülinek, hiszen Peti alapembere a spanyol Sito Rivera vezette magyar válogatottnak, az lenne a meglepő, ha nem számítanának rá.

Karacs Dani sem először húzhatja magára a világ legszebb válogatott mezét, hiszen ő is volt már többször is tagja a válogatott keretének.

Új igazolásunk, Horváth Benedek azonban életében először kapott meghívót a nagyválogatottba! Beni sokszoros korosztályos válogatott, de az A válogatott mezét az olaszok ellen öltheti magára első alkalommal! Gratulálunk neki a válogatott meghívóhoz! Ráadásul jó nagy bőrönddel kell utaznia fiatalunknak, ugyanis szinte kicsomagolnia sem lesz ideje, mivel az olasz túrát követően a horvátországi Zadarban lesz jelenése az U 18-as válogatottal, amely Augusztus 29. és Szeptember 4. között a Futsal Week elnevezésű nemzetközi tornán vesz részt, ahol négy meccset játszanak a mieink.

Srácok mutassátok meg az olaszoknak (meg a horvátoknak), hogy milyen a Fradi szív!

Szurkolunk Nektek, ügyesek legyetek!