A Fradi futsal jövő héten megkezdi a felkészülést az új bajnoki szezonra, amellyel kapcsolatban nagy dobásra készülünk…

Idáig is erős volt a keretünk, amelyet azonban a szakosztály vezetése tovább erősített a nyáron, méghozzá minőségi játékosokkal.

A hét közepén jelentettük be új vezetőedzőnket, a sokak által elismert Csernai Gábort, aki legalább négy játékost kell, hogy beépítsen a Ferencváros csapatába:

Az ország egyik legpatinásabb futsal klubjából, az Aramisból szerződtettük le a rutinos kapust, akit a sportágat ismerőknek egyáltalán nem kell bemutatnunk, hiszen Sikur Lajos átlagon felüli képességekkel rendelkezik.

Mellette az a fiatalember, aki az előző szezonban még a Vasasban bontogatta szárnyait és már akkor is nagy jövőt jósoltak neki a szakemberek. Többek között azért is, mert az agarakat is ő szokta edzeni, annyira gyors! Emellett persze a labdával is nagy barátságban van, nem véletlenül vetett szemet a Fradi Lak Imrére.

A kép közepén álló új edzőnk, Csernai Gábor bal kezénél egy régi-új Fradi játékos látható, hiszen Komáromi Péter anno a Ferencvárosban nevelkedett. Miután kirepült a sasfészekből, kapkodtak érte az NB I-es klubok, nem véletlenül, ma is az ország egyik legjobb futsalosának számít, nem véletlenül a válogatott egyik alapembere! Peti, az NB I meghatározó csapatától, a Berettyóújfaluból tér vissza a Fradiba.

A kép jobb oldalán álló fiatal tehetség szintén Angyalföldről tette át a székhelyét a Népligetbe. Horváth Benedek legfőbb ismérve, hogy egy cselgép. Úgy húzogatja a labdát talppal (sokszor az ellenfelek lábai között….), hogy szanaszét szaladnak az ellenfelek.

Új igazolásainkat természetesen részletesebben is bemutatjuk majd egy-egy interjú keretében. Majd a jövő héten, amikor a szezon legnagyobb bejelentésére készülünk… 🙂

Isten hozta új fiainkat a Fradi családban!

Sok sikert srácok, hogy a költő szavaival éljünk: nyerjétek meg! 🙂